Leer-Kracht Primair en Doen

Gedragsproplemen in de klas zorgen voor veel Hoofdbrekens bij Leerkrachten. Leer-Kracht primair heeft een manier ontwikkeld om daarover met alkaar in gesprek te gaan

Lees hieronder de Flyer en wil je meer praktische informatie lees dan verder.

Scholing en cursusaanbod voor (startende) IB 2018-2019
De afgelopen jaren heeft het SWV op verzoek van de schoolbesturen een cursus georganiseerd voor (startende) Ib ‘ers. Voor het schooljaar 2018 - 2019 er een aanbod. Op verzoek van de schoolbesturen is dit aanbod opgenomen als scholingsaanbod in het Register Leraar. Het aanbod is dus een gevalideerd aanbod. Aan het eind van elke module zal een certificaat uitgereikt worden. Dit kan opgenomen worden in het Register. Bij het volgen van alle modules wordt er door het SWV een eigen certificaat uitgegeven.


Er is op dit moment en wetsvoorstel in behandeling waarin de registratie van de beroepsgroep uitgangspunt is. In het register kan dan bijgehouden worden welke scholing er door de deelnemer gevolgd is en op welke manier hij of zij zijn beroepskennis/ professionalisering op peil houdt. Meer informatie en inschrijving via: https://registerleraar.nl

De uitvoering van deze scholing wordt verzorgd door het SWV, Triversum, de SBZW en Inschoolacademie. 
De opleiding wordt betaald door de schoolbesturen.
De scholing zal plaats vinden in Purmerend en omvat 25 donderdagavonden (elke 14 dagen) van half zeven tot half tien. Naast deze avonden wordt er uitgegaan van een extra studiebelasting van 3 uur per 14 dagen i.v.m. het lezen van literatuur, het doen van onderzoek en het schrijven van verslagen e.d. Hieronder staat het aanbod:

Modules  in het schooljaar 2018-2019 

Communicatie en Coachingsvaardigheden
. (5 avonden )

door Annetta Klaassen ( InschoolAcademie)

Wil je meer informatie mail Rob van Oosten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

zie informatie in bijgaande beschrijving.

Onderwijswerkgroep Autisme

Online Cursus Aanbod : Cursussen.

Informatie over Dyslexie e.d.

Zie voor achtergrondinformatie ook de tab Dyslexie en Technisch lezen.

Afdrukken

Nieuwsbrief

Contact

Purmer Center
Wielingenstraat 135
1441 ZN Purmerend
Postbus 811, 1440 AV Purmerend
T 0299-783483, info@swvwaterland.nl

RoutebeschrijvingRoute en adresgegevens Samenwerkingsverband Waterland